Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Касілова Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Крутовий Ж. А. 
Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, Л. О. Касілова, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 5. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_5_2
The recipe composition of cake with maximal possible content of retinol is worked out. Theproduct enriched on manganese, vitamin D and B-group vitamins is characterized by balanced content of essential amino acids.
Попередній перегляд:   Завантажити - 170.264 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Касілова Л. С. 
Корекційно-розвивальна робота з дітьми із загальним недорозвитком мовлення [Електронний ресурс] / Л. С. Касілова // Таврійський вісник освіти. - 2013. - № 3. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvo_2013_3_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 199.876 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Крайнюк Л. М. 
Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 319-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 435.806 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Крайнюк Л. М. 
Основні принципи розробки методологічної основи проектування [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, О. Т. Старчаєнко, А. М. Набокова, М. Д. Станевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 375-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_62
Попередній перегляд:   Завантажити - 552.516 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Крайнюк Л. М. 
Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Н. В. Чорна, А. М. Набокова, М. Д. Станевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 382-387. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_63
Попередній перегляд:   Завантажити - 595.248 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Крайнюк Л. М. 
Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 445-452. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_71
Попередній перегляд:   Завантажити - 770.85 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Крайнюк Л. М. 
Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, О. Т. Старчаєнко, Н. В. Манжос // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 342-349. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_54
Попередній перегляд:   Завантажити - 776.503 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Касілова Л. О. 
Інформаційні технології як ефективний засіб активізації навчальної діяльності [Електронний ресурс] / Л. О. Касілова, Ж. В. Бурлакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 551-559. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_88
Попередній перегляд:   Завантажити - 926.939 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Крайнюк Л. М. 
Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 266-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_47
Попередній перегляд:   Завантажити - 181.129 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Крайнюк Л. М. 
Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Н. В. Манжос // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 273-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_48
Попередній перегляд:   Завантажити - 189.506 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Касілова Л. О. 
Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції [Електронний ресурс] / Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, Л. В. Бородіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 340-346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_59
Попередній перегляд:   Завантажити - 248.643 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Крутовий Ж. А. 
Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, Н. В. Манжос, Л. О. Касілова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 434-439. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_70
Попередній перегляд:   Завантажити - 184.387 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Крутовий Ж. А. 
Про системний підхід до розробки раціонів харчування [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Ю. Ю. Приказчикова, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 246-252. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__38
Попередній перегляд:   Завантажити - 253.918 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Крутовий Ж. А. 
Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Н. В. Манжос, Ю. Ю. Приказчикова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 287-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 260.446 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Крайнюк Л. М. 
Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Л. В. Бородіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 256-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_42
Попередній перегляд:   Завантажити - 210.119 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Черевко О. І. 
Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, В. М. Михайлов, Л. О. Касілова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 98-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 264.612 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Черевко О. І. 
Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, В. М. Михайлов, Л. О. Касілова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 266.048 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Крутовий Ж. А. 
Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Ю. Ю. Приказчикова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 178-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 276.027 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського