Пошуковий запит: (<.>A=Касілова Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
|
1. |
Крутовий Ж. А. Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, Л. О. Касілова, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 5. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_5_2 The recipe composition of cake with maximal possible content of retinol is worked out. Theproduct enriched on manganese, vitamin D and B-group vitamins is characterized by balanced content of essential amino acids.
|
2. |
Касілова Л. С. Корекційно-розвивальна робота з дітьми із загальним недорозвитком мовлення [Електронний ресурс] / Л. С. Касілова // Таврійський вісник освіти. - 2013. - № 3. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvo_2013_3_11
|
3. |
Крайнюк Л. М. Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 319-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_53
|
4. |
Крайнюк Л. М. Основні принципи розробки методологічної основи проектування [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, О. Т. Старчаєнко, А. М. Набокова, М. Д. Станевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 375-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_62
|
5. |
Крайнюк Л. М. Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Н. В. Чорна, А. М. Набокова, М. Д. Станевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 382-387. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_63
|
6. |
Крайнюк Л. М. Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 445-452. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_71
|
7. |
Крайнюк Л. М. Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, О. Т. Старчаєнко, Н. В. Манжос // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 342-349. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_54
|
8. |
Касілова Л. О. Інформаційні технології як ефективний засіб активізації навчальної діяльності [Електронний ресурс] / Л. О. Касілова, Ж. В. Бурлакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 551-559. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_88
|
9. |
Крайнюк Л. М. Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 266-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_47
|
10. |
Крайнюк Л. М. Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Н. В. Манжос // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 273-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_48
|
11. |
Касілова Л. О. Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції [Електронний ресурс] / Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, Л. В. Бородіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 340-346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_59
|
12. |
Крутовий Ж. А. Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, Н. В. Манжос, Л. О. Касілова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 434-439. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_70
|
13. |
Крутовий Ж. А. Про системний підхід до розробки раціонів харчування [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Ю. Ю. Приказчикова, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 246-252. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__38
|
14. |
Крутовий Ж. А. Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Н. В. Манжос, Ю. Ю. Приказчикова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 287-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__43
|
15. |
Крайнюк Л. М. Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Л. В. Бородіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 256-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_42
|
16. |
Черевко О. І. Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, В. М. Михайлов, Л. О. Касілова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 98-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_16
|
17. |
Черевко О. І. Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, В. М. Михайлов, Л. О. Касілова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_17
|
18. |
Крутовий Ж. А. Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Ю. Ю. Приказчикова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 178-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_29
|